Koningsspelen – Hulp gevraagd

Op 21 april organiseren wij traditiegetrouw weer de Koningsspelen. De Koningsspelen worden landelijk georganiseerd met als doel kinderen in het primaire onderwijs en hun ouders te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. We starten die dag dan ook gezamenlijk in de groepen met het Koningsontbijt. Na dit ontbijt doen de leerlingen in de klas een energizer en gaan vervolgens een sport en spel parcours afleggen. Dit doen we bij lekker weer natuurlijk buiten.

 

Wij zoeken ouders die kunnen helpen bij het uitdelen en voorbereiden van het ontbijt en/of kunnen begeleiden bij het sport en spel parcours. Bij de sporten kunt u denken aan o.a. tennis, voetbal en turnen. Maar andere creatieve ideeën zijn ook meer dan welkom. Tijdens het sport en spel parcours zal er buiten een kraam met drinken staan welke bemand moet worden. Ook zal EHBO aanwezig zijn. Uw hulp op alle gebied is van harte welkom.

 

Kunt u ons op deze dag helpen er een sportieve dag voor de leerlingen van te maken, Meld u zich dan vooral aan! U kunt een mail sturen naar irna.habing@kansenkleur.nl

 

We vragen u de volgende gegevens in de mail te zetten:

Naam

Contact gegevens

In welke groep uw kind zit/kinderen zit(ten)

Talenten en/of kwaliteiten van u zelf

Creatief idee voor een eventueel toe te voegen sport

Waar wilt u specifiek mee helpen

 

Alvast heel erg bedankt voor het aanbieden van uw hulp!

 

Namens de werkgroep Koningsspelen

leden van de OR, Tjeerd Riewald, Sander van der Rijt en Irna Habing

« Terug naar overzicht