Carnaval 2023

Hallo Veenstampers, 
 

Carnaval vieren we dit jaar op vrijdag 17 Februari tot 12 uur. 

Zoals jullie in de vorige paschalisflits hebben kunnen lezen zijn de voorbereidingen van het PARTY jaar in volle gang. Daarin werd onder andere een oproep gedaan voor de prinsengroep. Afgelopen  week konden de kinderen van groep 7 en 8 zich hiervoor opgeven. 

Vanaf vandaag kun je je ook opgeven om mee te doen met de optocht. Je kunt je opgeven als individu, loopgroep of met een kar. Vermeldt hierbij alle namen van de deelnemers en in welke klas de deelnemers zitten.  Geef ook even in de mail aan of begeleiding  nodig/wenselijk is dan kunnen we hiermee rekening houden. 

Bij de aanmelding voor de optocht met een kar, is het voor de groepen 1 t/m 4 verplicht een begeleider mee te laten lopen. Dus graag bij het aanmelden ook even de naam van de begeleider vermelden.

 Er worden prijzen uitgereikt  in 4 verschillende leeftijdscategorieën.  Als je groep bestaat uit deelnemers uit verschillende klassen (bv. als je samen loopt met broertjes/zusjes) dan ding je mee met de prijzen bij de oudste deelnemer.  

Het thema is PARTY jaar, dus leef je uit! Zorg ervoor dat je zo origineel mogelijk en/of knotsgek erbij loopt in deze optocht. Geef je op door een mail te sturen naar paschaliscarnaval@gmail.com 

Om de optocht goed te laten verlopen zijn we nog op zoek naar 12 verkeersregelaars en enkele hulpouders. Interesse om bij te dragen aan een mooie optocht door de wijk en een gezellig carnavalsfeest? Stuur dan even een mailtje naar paschaliscarnaval@gmail.com 

Werkgroep Carnaval 

 

« Terug naar overzicht