Vragenlijst veiligheid

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), 

Als school hechten wij veel waarde aan de mening van u als ouder. Wij willen u daarom vragen een vragenlijst Veiligheid voor ons in te vullen. Hierdoor komen wij te weten hoe veilig uw kind zich voelt op onze school. 

Dinsdag 21 maart ontvangt u per mail een uitnodiging om deel te nemen aan dit onderzoek. De reacties worden anoniem ontvangen en verwerkt. Dat betekent dat niet is te herleiden wie welk antwoord heeft gegeven. 

De vragenlijst wordt per gezin naar één ouder verstuurd, is ons dossier is dit verzorger 1. In het systeem is het helaas niet mogelijk om meerdere mailadressen per gezin te gebruiken. Ook is het niet mogelijk om voor elk kind apart een vragenlijst in te vullen. Mocht u meerdere kinderen op school hebben dan vragen we u de lijst in te vullen voor uw oudste kind. 

Mocht u vrijdag 24 maart nog geen mail van ons ontvangen hebben dan hebben wij geen juist mailadres van u. In dit geval is het fijn dat u contact opneemt met administratie.paschalis@kansenkleur.nl zodat wij uw gegevens in ons leerlingvolgsysteem kunnen opnemen. Hierbij is belangrijk dat u de naam van uw kind(eren), de groep(en) en het mailadres waarop u bereikbaar bent doorgeeft. 

U kunt de vragenlijst invullen van dinsdag 21 maart tot en met vrijdag 21 april 2023. 

Alvast bedankt voor het invullen. 

Team Paschalisschool 

« Terug naar overzicht