Vanuit de MR: Even voorstellen…

Vanuit de MR: Even voorstellen…

Goedendag,

Mijn naam is Marieke Wessels-Huisman, moeder van Teun (groep 6), Wietske (groep 5) en Silke (groep 1). Vanaf september mag ik bij de medezeggenschapsraad. Het lijkt mij erg leerzaam om van deze kant naar het onderwijs van onze school te kijken en een bijdrage te leveren om het voor onze kinderen plezierig te houden en waar nodig te verbeteren.
Aspecten die ik persoonlijk belangrijk vind zijn hoe de kinderen voor te bereiden om te leven in een maatschappij waarin grote thema’s als gezondheid (fysiek en mentaal), klimaat en armoede spelen en welke rol zij daarin mogen hebben.
Vanuit mijn achtergrond wil ik graag meedenken over een financiële gezonde school op de lange termijn, waarbij het leerklimaat voor de kinderen optimaal blijft.
Bovenal wil ik het constructieve gesprek voeren, waardoor we samen – school, MR en ouders – de kinderen een fijne tijd mogen bezorgen, vol met plezier, lol en spelen!!!!
Wat mijn focuspunten worden binnen de MR zal begin van komend schooljaar helder worden. Leuk om kennis met je maken. Dus schiet me gerust aan als je een vraag hebt of gewoon voor een praatje. We zijn er immers voor elkaar.

Hartelijke groet,

Marieke

« Terug naar overzicht