Personeel

Vandaag is officieel het zwangerschapsverlof van Marloes ingegaan. Zij zal de komende maanden vervangen worden door Bo de Gier. Wij wensen Bo veel plezier in groep 1-2c en Marloes een fijn verlof toe. Wij kijken uit naar mooi babynieuws in het nieuwe jaar. 

Dit was ook de laatste volle werkweek van onze collega Joep. U zult vandaag dan ook voor de allerlaatste keer de PaschalisFlits door hem toegestuurd krijgen. Joep is volgende week dinsdag voor het laatst, hij mag daarna gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Uiteraard laten wij deze mijlpaal niet zomaar voorbijgaan en zullen wij dinsdag uitgebreid stilstaan bij zijn vertrek. Hoe we dat precies gaan doen kan ik u pas na dinsdag vertellen om te voorkomen dat er geen verrassing meer is. Mocht u Joep nog iets willen zeggen of vragen dan kunt u hem tot woensdag bereiken via: joep.janssen@kansenkleur.nl. Uiteraard gaan wij Joep missen als collega en wensen wij hem en zijn vrouw heel veel geluk en plezier toe bij de invulling van deze nieuwe fase in hun leven. 

Bart van de Louw, leerkracht van groep 3-4b zal de ICT-werkzaamheden van Joep over gaan nemen. Wij wensen hem hierbij veel succes. 

Nicole Maassen 

Directeur 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht