Personeel

Vandaag was de laatste werkdag van Bo, zij heeft gedurende de afgelopen maanden het zwangerschapsverlof van Marloes in groep 1-2c opgevangen. Ze heeft dit geweldig gedaan en het is dan ook jammer dat ze ons weer gaat verlaten. Marloes zal direct na de vakantie weer starten in groep 1-2c. 

We nemen ook afscheid van Ellen. Zij heeft bij ons vanaf november de NPO-ondersteuning gedaan. Waarbij ze met kleine groepjes leerlingen aan het werk was. Wanneer er zieke collega’s waren, sprong zij altijd in waardoor we vaak konden voorkomen dat we groepen thuis moesten laten. Zij gaat na de meivakantie drie dagen in groep 3-4 op de Viersprong werken. Zij zal vervangen worden omdat de NPO-ondersteuning nog door zal lopen. 

Amy, onze LIO student in groep 5-6a is bijna afgestudeerd. Haar praktijkfase heeft ze bij ons goed afgesloten en afgelopen woensdag was zij dan ook voor het laatst. Amy zal verbonden worden aan de VIP-pool van Kans & Kleur en daarom vast nog eens bij ons komen vervangen.

Wij wensen hen alle drie heel veel succes in hun verdere carrière! 

De zwangere collega’s wisselen elkaar af, eind mei zal Rosa met zwangerschapsverlof gaan. Ook is Kaily in blijde verwachting, zij zal kort na de start van het nieuwe schooljaar met zwangerschapsverlof gaan. Wij feliciteren Kaily natuurlijk met dit fantastische nieuws en wensen Rosa alvast een heel fijn verlof toe.  

Team Paschalisschool 

« Terug naar overzicht